De Goedkoopste Slotenmaker!

De Beste Slotenmaker!

Per Whatsapp bereikbaar.

Erkende en gespecialiseerde Slotenmaker.

Slotenmaker

Wij zijn de professionele slotenmaker die jij nodig hebt. Wij zijn zo snel mogelijk bij jouw op bestemming en gaan zeer nauwkeurig te werk. Ons doel is dan ook om je zo snel mogelijk weer naar binnen te krijgen en dat wij je met een gerust hart achter kunnen laten.

Buitengesloten

Heb je inbraakschade of ben je buitengesloten? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 085 3037860. Bij SSN regel je een slotenreparatie en/of offerte snel en gemakkelijk!

Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform het Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW. (gegarandeerd BETROUWBAAR).

Sleutels kwijt

Het gebeurd iedereen wel eens, je sleutels kwijt. Het feit is wel dat je nu voor een dichte deur staat. De slotenmaker helpt je uiteraard graag om de deur snel te openen. Is de deur dichtgevallen en liggen de sleutels nog binnen? Wij maken dit dagelijks mee. Sleutelservice Nederland heeft jarenlange ervaring en is altijd snel aanwezig.

Slot vervangen of repareren.

Net als elke andere dag, trek je de deur netjes dicht. Daarnaast heb je de deur ook nog eens goed op slot gedraaid. Echter ben je nu wel je sleutels kwijt en is er geen enkele mogelijkheid om naar binnen te komen. Er zijn dan 2 opties:

Wij kunnen het slot vervangen;
Wij kunnen het slot repareren;

Sleutel afgebroken?

Is de sleutel afgebroken in het slot van de deur? Probeerde je het slot dicht te draaien en opeens hoorde je “knak”? Je sleutel is afgebroken en deze krijg je nu niet meer uit het slot. De Slotenmaker helpt je graag om dit op te lossen, 24/7 per dag.

politie keurmerk veilig wonen

1 aanspreekpunt

Goed bereikbaar, per tel, mail en app.

Eerlijk en oprecht!

De Goedkoopste!