Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Jouw huis beveiligen tegen inbrekers; advies over inbraakbeveiliging

Elk jaar vinden in Nederland heel veel inbraakpogingen plaats, waarbij het bij meer dan een derde deel gelukkig bij een poging blijft. De belangrijkste reden daarvoor is mechanische beveiliging. Toegevoegde elementen verhogen de inbraakbeveiliging. Deuren en vensters zijn minder gemakkelijk open te breken. Bovendien zorgt het afschrikkingseffect van veel ABUS-producten ervoor dat een inbreker waarschijnlijk liever doorgaat naar een volgende object. De meeste inbrekers geven het meestal op als het te veel moeite kost. Investeren in een goede inbraakbeveiliging loont dus zeker.img_0161
Een simpele schroevendraaier is bij onbeveiligde vensters en deuren vaak al voldoende om ze te openen. Uit onderzoek van de politie blijkt dan ook dat inbrekers zich dan vooral richten op vensters en balkondeuren. In appartementencomplexen en flats komen daders vaker door de voordeur naar binnen. De mythe van de ingeslagen vensterruit stamt uit de tijd dat enkelvoudige beglazing nog de standaard was.

Zijn inbrekers ’s nachts aan het werk? Zijn vooral eengezinswoningen het doelwit?

‘Inbrekers komen in de nacht, in vakantietijd en vooral bezitters van een eigen woning worden vaak het slachtoffer.’ Dat is wat veel mensen denken, maar de realiteit is anders! Inbrekers werken juist vaak overdag als er niemand thuis is. Ook het idee dat inbrekers actiever zijn in de vakantietijd is behoorlijk achterhaald. Het blijkt dat inbrekers vooral in de winter inbreken.
Eengezinswoningen zijn niet het belangrijkste doelwit voor inbrekers. Ongeveer driekwart van alle woninginbraken vindt plaats in appartementencomplexen en in flats. Deze zijn vaak nauwelijks beveiligd en bewoners letten minder goed op. De huisdeur staat bijvoorbeeld open of buren openen gedachteloos de deur met de elektrische deuropener.

Inbraakschade

Is er ingebroken en wil je dit voortaan voorkomen? Sleutelservice Nederland helpt jou!

Wij zijn van alle markten thuis en kunnen jou advies geven op het gebied van cilinders, sloten maar ook met betrekking tot het beveiligen van jouw huis of pand.

Ingebroken? Wij verhelpen het probleem en zorgen ervoor dat dit zich niet meer kan herhalen

Mocht je de pech hebben dat er bij jouw is ingebroken dan is dat natuurlijk heel vervelend. Wij zullen de schade herstellen en in overleg eventueel extra beveiliging aanbrengen om inbraken in de toekomst te voorkomen. De kans is namelijk groot dat er korte termijn weer bij jouw wordt ingebroken, dat wilt niemand.

Voordelen:

De goedkoopste
Daar kan niemand tegen op!
De beste
Wij zijn de beste en eerlijkste slotenmaker in jouw regio.
Via whatsapp bereikbaar
Wij zijn 24/7 per app bereikbaar, zo kan je ook een foto van de schade via de app doorsturen.
Professioneel personeel
Wij zijn erkend en gespecialiseerd in de slotenmaker branche.

Waarom kiezen klanten voor Sleutelservice Nederland

Onder andere door de onderstaande feiten:

Persoonlijk contact 1 aanspreekpunt voor al je vragen.
Bereikbaarheid 24/7 per dag bereikbaar via whatsapp.
De Goedkoopste Niemand wilt teveel uitgeven toch?
Eerlijk en oprecht Jij hebt een probleem en wij helpen je graag.
Bel ons meteen! 085-3037860
Mail ons info@sleutelservicenederland.nl
App ons 06-36074531