Anti Kerntrekbeslag

Anti kerntrekbeslag? De eerlijkste slotenspecialist van Nederland!

Als je met spoed op zoek bent naar een 24/7 slotenreparatie service, een goede slotenmaker voor inbraakschadeherstel of totaal beveiliging van jouw woning of bedrijf, bel dan nu met onze alarmlijn. Sleutelservice Nederland biedt een landelijke slotenservice, met 24 uurs service.
SSN werkt uitsluitend met erkende slotenmakers en biedt een 24 uurs service. Van het openen van de deur tot de totale beveiliging van je woning of bedrijf.anti-kerntrekbeslag
Inbraakschade is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars. Ook zonder verzekering komen we bij jou de schade herstellen voor een zéér scherpe prijs. En dat geldt natuurlijk ook voor preventieve maatregelen, zoals het vervangen van de sloten na een verhuizing (dan weet je zeker dat je ALLE sleutels in bezit heeft).

Voor anti kerntrekbeslag bel je  085 3037860!

Wij staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor je klaar.
Jarenlange ervaring en SSN werkt uitsluitend met gekwalificeerde slotenmakers. Wij zijn PKVW erkend en plaatsen anti kerntrekbeslag volgens de NEN norm, ISO gecertificeerd. Dat geeft je 100% zekerheid dat wij het goed gemonteerd hebben en ben je verzekerd van fabrieksgarantie.
Wij hebben het juiste gereedschap, voldoende voorraad en kunnen de reparatie vaak meteen uitvoeren. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie. Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten sloten en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar je het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen?

Anti kerntrekbeslag? Wij zijn dag en nacht bereikbaar!

Voordelen:

De goedkoopste
Daar kan niemand tegen op!
De beste
Wij zijn de beste en de eerlijkste slotenmaker in jouw regio.
Via whatsapp bereikbaar
Wij zijn 24/7 per app bereikbaar, zo kan je ook een foto van de schade via de app doorsturen.
Professioneel personeel
Wij zijn erkend en gespecialiseerd in de slotenmaker branche.

Waarom kiezen klanten voor Sleutelservice Nederland

Onder andere door de onderstaande feiten:

Persoonlijk contact 1 aanspreekpunt voor al je vragen.
Bereikbaarheid 24/7 per dag bereikbaar via whatsapp.
De goedkoopste Niemand wilt teveel uitgeven toch?
Eerlijk en oprecht Jij hebt een probleem en wij helpen je graag.
Bel ons meteen! 085-3037860
Mail ons info@sleutelservicenederland.nl
Aoo ons 06-36074531